Bugün, 12 Mayıs 2024 Pazar

'e-yüreğitim’ YouTube kanalına yoğun ilgi...

'e-yüreğitim’ YouTube kanalına yoğun ilgi...

2 HAFTADA 200 BIN ERISIM SAGLANDI

Yüregir Belediyesi’nin koronavirüs salgini nedeniyle okula gidemeyen ögrencilere yönelik kurdugu ‘e-yüregitim’ YouTube kanali 15 Ekim’de uzaktan egitime basladi. Gençlerin yogun ilgi gösterdigi kanal 2 haftada 200 bin erisim sagladi.
Yüregir Belediyesi, tüm dünyayi etkisi altina alan koronavirüs salgini nedeniyle kültürevlerinde ara vermek zorunda kaldigi egitime destek kurslarini kurdugu e-yüregitim YouTube kanali ile uzaktan egitime dönüstürdü.
Bünyesindeki uzman ögretmenleri ile Fatih Sultan Mehmet Kültürevi’nde olusturdugu stüdyoda 6. 7. 8. 12. siniflara ve mezunlara yönelik hazirladigi konu anlatim videolarini YouTube kanali üzerinden ögrencilerin hizmetine sunan Yüregir Belediyesi günlük yükledigi videolari sosyal medya hesaplarindan takipçilerine de duyurdu.

 

2 hafta gibi kisa sürede abone sayisini artiran ve 200 bin erisime ulasan e-yüregitim YouTube kanali ögrencilerden ve gençlerden yogun ilgi gördü.
Ögrencileri e-Yüregitim YouTube kanalina abone olmaya davet eden Yüregir Belediye Baskani Fatih Mehmet Kocaispir, çok sevilen sinema filmi Hababam Sinifi’nin disiplinli ama ayni zamanda iyi kalpli müdür muavini Mahmut Hoca’sina atifta bulunarak, “Mahmut Hoca’nin da dedigi gibi ‘Okul sadece dört yani duvarlarla çevrili, tepesinde dam olan yer degildir. Okul her yerdir.’ Biz de pandemi nedeniyle sizler için okulu e-yüregitim YouTube kanalimiza tasidik. Sevgili gençlerimize göstermis olduklari yogun ilgi için tesekkür ederim” dedi.



  • Pazar 25.7 ° / 15.5 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 23.4 ° / 15.3 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Salı 25.4 ° / 14.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı